De eerste prikken


En toen was Daan alweer 8 weken oud dus tijd voor de eerste vaccinaties. Na het wegen (4875 gram) en meten (59 cm, dus nog steeds lang en slank) en nog wat testjes was het zover. Geen tranen bij mama maar Daan was natuurlijk op z’n zachtst gezegd ‘not amused’. We zijn benieuwd hoe hij er verder op zal reageren, weer een nieuwe ervaring.

Verder gaat hij goed vooruit, hij lacht, volgt ons met zijn hoofd als we weglopen en groeit dus goed. De krampjes lijken de laatste dagen weer wat minder (heb ik dit nu echt zwart op wit geschreven? Dat wordt vast afgestraft…) al zorgt dat nog niet echt voor meer slaap overdag. Nou ja, zolang hij de meeste nachten maar 1 keer wil eten en dan pas in de vroege ochtend weer hebben we niet erg veel te klagen.

We zullen proberen de volgende update niet pas over een maand te plaatsen, maar ja, druk druk druk dus we beloven niks 😉